Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca i teoretski su osvojili prvo mesto u Regionalnoj A2 ligi, pošto su u pretposlednjem kolu slavili na gostovanju novosadskoj Vojvodini, u Bečeju, rezultatom 13:5.

Kragujevčani su tako, kolo pre kraja, ostvarili nedostižnu bodovnu prednost u odnosu na Solaris iz Šibenika, od kog su bolji i u međusobnim okršajima, pa će se naredne godine takmičiti u Regionalnoj A1 ligi.

Ova utakmica računala se i za srpski šampionat, tako da su Kragujevčani sa ovog gostovanja doneli praktično dupli plen.

Od samog starta izabranici Uroša Stevanovića nametnuli su svoj ritam, pa su prvu kratku pauzu dočekali na +3 (4:1), a do poluvremena su pobegli na 5 golova viška – 8:3.

Novosađani su treću deonicu rešili u svoju korist sa 2:1 (9:5), ali su Kragujevčani potom ponovo dodali gas i pobedu učinili ubedljivijom.

Najefikasniji u pobedničkim redovima bio je novopečeni seniorski reprezentativac Srbije, Nemanja Stanojević, sa 3 gola, a po 2 su dodali Janković, Toholj i Frolov.

U poslednjem kolu Kragujevčani gostuju niškom Naisu, u subotu od 20  sati, na „Čairu”, ali ih pre toga, u sredu od 18.30 časova, u Kragujevcu, očekuje okršaj za superligaške bodove sa ekipom Zemuna.

Vojvodina – Radnički 5:13 (1:4, 2:4, 2:1, 0:4)

BEČEJ – Bazen: „Đorđe Predin Badža“. Gledalaca: 100. Sudije: Golijanin i Jovančević (obojica iz Srbije).

VOJVODINA: Šantalab, N. Marić 1, Maksimović 1, Kovačević 1, Tintor, Murišić, Prekogačić, Ćatović, Tubić, Stojčić 1, Bolović, Trtović 1, Pajković, U. Marić . Trener: Bilić.

RADNIČKI: Dobožanov, Branković, Stanojević 3, Janković 2, Toholj 2, Frolov 2, Lobov, Dino 1, Panić 1, Radovanlija, Lukić 1, Tomašević, Todorovski, Pljevančić 1. Trener: Stevanović.