Policija u Kraljevu, tokom vikenda, isključila je iz saobraćaja 62 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je devet zadržano do istrežnjenja.

Policija je na području Raške zaustavila petoricu vozača, u Rudnici tridesetdevetogodišnjeg muškarca koji je upravljao Opelom sa 2,21 promila alkohola u organizmu, u Ulici Predraga Vilimonovića četrdesetšestogodišnjeg vozača Seata i šezdesettrogodišnjeg vozača Forda sa 1,90 i 1,75 promila, a u Vlasovu tridesetpetogodišnjaka koji je vozio Opel sa 1,53 promila.

Takođe, u Ulici Stara Strugara zatečen je dvadesetdevetogodišnji vozač Pežoa, koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju i njemu je određeno zadržavanje.

U Izletničkoj ulici u Kraljevu, saobraćajna patrola zaustavila je pedesetpetogodišnjeg muškarca koji je upravljao Škodom sa 1,36 promila alkohola u organizmu, a u Žičkoj ulici pedesetsedmogodišnjeg vozača Hjundaija sa 1,40 promila.

Iz saobraćaja su isključeni i šezdesetogodišnji muškarac koji je u Leševu upravljao Fijatom sa 1,86 promila, dvadesetšestogodišnji vozač Forda koji je imao 1,31 promila, kao i pedesetdvogodišnjak koji je zaustavljen u Čibukovačkoj ulici sa 1,75 promila alkohola u organizmu.