Prijavljivanje za vakcinaciju protiv kovida 19 od danas je moguće i putem telefona pozivom na broj 0800 222 334. Kol centar počeo je da radi danas, a prijavljivanje će biti moguće svakoga dana u periodu od 8 do 20 sati.

- Pozivamam građane da nastave da se prijavljuju preko portala, jer sam ubeđen da je to sigurniji način, neće pogrešiti u saopštavanja podataka“, rekao je direktor vladine Kancelarije za IT  E-Upravu Mihailo Jovanović za TV Prva.

Da podsetimo, prijavljivanje za vakcinisanje protiv kovida 19 preko portala E-Uprave počelo je 11. januara. Da bi koristili ovu uslugu na Portalu eUprava građani ne moraju da budu registrovani korisnici, a prijavljivanje je moguće putem ovog LINK-a.

Nakon iskazivanja interesovanja za vakcinaciju građani će o terminu vakcinisanja biti obavešteni putem e-mail-a i SMS porukom.

Kako da popunite upitnik?

Da biste iskazali interesovanje i popunili upitnik kliknite na dugme „Pokreni uslugu”.

Nakon toga potrebno je da popunite formular i navedete tražene podatke.

Imejl i kontakt telefon je neophodno da ostavite, kako bismo mogli posle da Vas kontaktiramo i javimo termin vakcinacije.

Možete da odaberete bilo koji tip vakcine za koji je Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) potvrdila bezbednost, efikasnost i kvalitet, ili možete da odberete željenog proizvođača vakcine (jednog ili više).

Nakon što uspešno popunite upitnik na imejl i putem SMS poruke dobićete potvrdu sa detaljima.