Posle velikog spektakla u Nišu prošle subote, na kom je prisustvovalo više od 2.500 ljudi, nostalgija2000 ponovo organizuje žurku u Kragujevcu. Žurka u Kragujevcu održaće se ovog puta na gradskim bazenima, u petak 3. septembra, sa početkom u 20 sati. Kapije se otvaraju u 19:30.

Nostalgija je koncept žurki nastao 2019. godine na inicijativu nekoliko kragujevačkih entuzijasta koji su želeli da ožive zvuk i energiju koju je nosila muzika nastala 2000-ih godina. Dosadašnje žurke posetilo je više od 9.000 ljudi, dok se na sledećoj očekuje rekordna poseta.

DJ Dimitrije biće zadužen za muzički vremeplov i oživljavanje hitova popa, hip-hopa, densa, r’n’b-a 2000-ih koji obećavaju ludu atmosferu i nezaboravan provod. Ove žurke karakterišu prepoznatljiv zvuk i neverovatna energija. Posetioce očekuju brojna iznenađenja, kao i specijalni gosti - Sax’n’Groove.

Ulaz na žurku moguć je uz:

- potvrdu o izvršenoj vakcinaciji,

- potvrdu o preležanom COVID-u u prethodnih 6 meseci

- Negativan rezultat PCR-a u poslednjih 72 sata

- Negativan rezultat brzog antigenskog testa u poslednjih 48 sati

U saradnji sa laboratorijom AquaLab, omogućeno je testiranje na ulazu od 19 do 22 sata, po promotivnoj ceni od 800 dinara. Takođe, testiranje možete izvršiti u AquaLab laboratoriji u Kopitarevoj 5, Kragujevac, u četvrtak i petak od 6 sati do ponoći, kao i u celoj Srbiji, uz prilog karte za događaj, po promotivnoj ceni.

Karte možete nabaviti u kafićima Borsalino ili Ambasada, kao i kod ovlašćenih promotera po ceni od 500 dinara. Takođe, karte možete nabaviti i na samom ulazu po ceni od 700 dinara.