Da li ste znali da omiljena bioskopska grickalica ima „svoj dan”? Svetski dan kokica, 19. januara, obeležiće Cineplexx BIG Kragujevac bioskop tako što će uz svaku kupljenu ulaznicu posetioci dobiti i male kokice na poklon.

- Specijalna i pažljivo odabrana receptura pripreme Cineplexx kokica već deceniju garantuje „ljubav na prvi zalogaj” i nesumnjivo spada u kategoriju najomiljenije bioskopske grickalice. Ne postoji idealniji način da se Svetski dan kokica, ove srede 19. januara, provede uz neki od fimova sa repertoara Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i omiljenu poslasticu koji dobijate gratis uz kupljenu ulaznicu, navodi se u saopštenju bioskopa Cineplexx.

Repertoar Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa ima raznovrsnu ponudu filmova, od animiranih preko filmova domaće produkcije do svetskih blokbastera, pa posetioce tako očekuje „Zlatni dečko”, „Vrisak„, „Spajdermen: Put bez povratka”, „Matriks: Uskrsnuća”, ali i sinhronizovane porodične avanture, kao što su „Kliford: Veliki crveni pas”, „Pčelica Maja 3: Zlatno jaje”, „Pevajmo 2” i igrana pustolovina „Vuk i lav“.