Na repertoaru Cineplexx bioskopa u Kragujevcu, za period od 9. do 15. decembra, nalaze se četiri nova naslova: „Nije loše biti čovek”, „Priča sa zapadne strane, „Spenser” i „Meda sa Severa 2: Ključevi kraljevstva”.

„Nije loše biti čovek” – Priča prati profesora klavira Milana 5 godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom. U glavnim ulogama našli su se Branka Katić, Vojin Ćetković, Srđan Žika Todorović, Milan Lane Gutović, Andrija Milošević, Gordan Kičić, Mira Banjac, Hristina Popović, Srđan Timarov, Lena Kovačević i Nenad Jezdić. Režiser filma je Dušan Kovačević.

„Priča sa zapadne strane” – Nova adaptacija istoimenog mjuzikla iz 1957. godine, film donosi priču o zabranjenoj ljubavi i rivalstvu između Jetsa i Sharksa – dve tinejdžerske ulične bande različitog etničkog porekla.

„Spenser” – U režiji sjajnog Čileanca Pabla Lorejna, naslovnu ulogu tumači Kristen Stjuart u priči o prelomnom trenutku sa početka devedesetih kada je Lejdi Dajana odlučila da se razvede od princa Čarlsa. Radnja filma smeštena je u 1991. godinu tokom božićnih praznika kada se princeza Dajana počela suočavati sa svojom teškom odlukom da okonča brak s princom Čarlsom. Film daje uvid u ekstravagantan život na imanju Sandringham i savršeno dočarava emocije Lejdi Di usled borbe s glasinama o aferama dok je izbegavala nemilosrdne paparace.

„Meda sa Severa 2: Ključevi kraljevstva” - Nastavak velikog animiranog hita Meda sa severa. Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u Njujorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm u nevolji u kojoj biva optužen za zločin koji nije počinio. Podršku pronalazi u prijateljima koji mu pomažu da skine ljagu sa svog imena i spasi svoje kraljevstvo.