Osamdesete žurka iliti Highwaystar osamdesete žurka, kako joj i samo ime kaže, vratiće vas u osamdesete godine dvadesetog veka gde ćete steći utisak da se nalazite u filmovima „Crni bombarder”, „Kako je propao rokenrol” ili seriji „Crno-bijeli svijet”. Žurka će se održati u petak, 9. februara, u kragujevačkom Domu omladine u 21 sat.

- Čovek koji stoji iza jednog od najpopularnijih muzičko-kulturnih portala u regionu i udruženja Highwaystar, Rastko Tomić, priređuje vam žurku koju ćete pamtiti dugo. To će učiniti kroz nezaboravnu plejlistu na kojoj će se naći i domaći i strani hitovi – od onih kao što su „I just died in your arms”, „Time of my life”, „Gold”, „Danger zone”, „Footloose”, „Rasputin” i „Stayin'alive” preko izvođača kao što su „Laki pingvini”, „Prljavo kazalište”, Dino Dvornik, Roxette, „Denis&Denis”, „Haustor”, „Zabranjeno pušenje”, „Whitesnake”, „Eurythmics”, „Men at work”, „U škripcu”, „Idoli”, Bon Jovi, Michael Jackson, „Riblja čorba”, „Kiss”, Billy Idol, „Neki to vole vruće” i mnogi drugi, stoji u pozivu Doma omladine.

Osamdesete žurka je do sada punila klubove širom Srbije, a od kraja januara do kraja marta je na turneji u okviru koje će se proslaviti peti rođendan magazina.