Od ove nedelje u bioskopu Cineplexx Kragujevac na repertoaru će se naći 3 nova filma;  „Dečko ubija svet”, „U mojoj glavi 2” i „Zver”.

Dečko ubija svet” – Radnja ovog akcionog filma smeštena je u grozničavo distopijsko društvo, a glavni junak je gluvonemi Dečko bujne mašte.

Kada mu ubiju porodicu, misteriozni šaman ga obučava da potisne svoju dečiju maštu i postane oruđe smrti.

U mojoj glavi 2” – Ponovo zavirujemo u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Novu emociju!

Dotadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost. Deluje kao da ona nije sama.

Zver” – U bliskoj budućnosti emocije su postale pretnja, a Gabrijela odlučuje da pročisti svoju DNK pomoću mašine koja će pristupiti njenim prethodnim životima i osloboditi je od svih snažnih osećanja.

Ubrzo nakon toga upoznaje Luisa sa kojim oseća snažnu povezanost.

U svim Cineplexx bioskopima u subotu od 12 do 17 sati posetioce očekuje specijalan Porodični dan posvećen filmu „U mojoj glavi 2”. Za najmlađe posetioce biće pripremljene zabavne kreativne radionice, poklončići, šarene poslastice. Za više informacija o satnici radionica kontaktirajte Cineplexx bioskop putem društvenih mreža ili na mejl adresu bioskop@cineplexx.rs.