Na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac od ove nedelje nalaze se 4 nova filma: „Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, „Nina i ježeva tajna”, „Bezgrešna”, „Nojeva barka” i „Tačka povratka”.

Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj” – U bliskoj budućnosti radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju.​

Nina i ježeva tajna” –  Ninin život se okrenuo naglavačke pošto je njen otac ostao bez posla u fabrici zbog pronevere koju je izvršio njegov nadređeni Sa svojom prijateljicom ona kreće u potragu za spasavanje života koja vodi do otkrića skrivenog blaga u fabrici.

Bezgrešna” – Cecilija, duboko religiozna žena, započinje novo poglavlje u svom životu kad je s velikim entuzijazmom dočekaju u predivnom i slavnom italijanskom samostanu. Na prvi pogled, samostan izgleda kao oaza spokoja, a Cecilija je srećna što može da doprinese zajednici koja ju je srdačno prihvatila. Međutim, njen san o mirnom životu brzo se pretvara u noćnu moru dok otkriva užasne tajne unutar samostanskih zidina.

Nojeva barka” –  Film prati dva miša, harizmatičnog pesnika sa užasnom tremom na pozornici, talentovanog i šarmantnog gitaristu. Kada počnu kiše, samo jedan mužjak i jedna ženka svake vrste smeju ući na Nojevu barku. Uz pomoć lukavog škrguta i sreće koja im se nasmešila, Vini i Tito uspevaju neprimetno ući na Barku i zajedno sprečiti sukob između mesoždera i biljojeda. U isto vreme, životinje izvode niz klasičnih pesama inspirisanih poznatim pesnikom Vinisijusom de Moraesom. Mogu li ovi talentovani skriveni putnici muzikom razbiti napetost i pomoći ovim zatvorenim stvorenjima da prežive zajedno 40 dana i 40 noći?

Tačka povratka” – Godina je 2041. i svet je na ivici propasti. Naučnici su razvili metod kojim se žrtve nasilnih zločina mogu vratiti u život, dajući priliku ambicioznom detektivu da na taj način reši slučaj dvostrukog ubistva.

U četvrtak, 18. aprila, od 20 časova u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu biće održan Horror night povodom filma „Bezgrešna“. Sve članove Cineplexx bonus kluba koji posete Horror night događaj očekuje dodatnih 1.000 bodova.