Privremeni režim saobraćaja na delu Ulice Save Kovačevića (od raskrsnice ulica Save Kovačevića i Miodraga Vlajića Šuke do raskrsnice ulica Save Kovačević i Braće Nikolić), biće uveden u petak, 23. februara, od 18 do 19 sati.

Naime, kako je najavljeno na sajtu Vlade, premijerka Ana Brnabić prisustvovaće polaganju kamena temeljca za izgradnju Inovacionog distrikta u Kragujevcu, kod upravne zgrada Instituta za strna žita.

U navedenom periodu zabranjuje se dinamički i stacionarni saobraćaj za sva motorna vozila, dok će vozila javnog transporta putnika na liniji sa oznakom 9 (Ćiftina ćuprija – Cvetojevac) biti usmerena iz Ulice Save Kovačevića desno u Ulicu Miodraga Vlajića Šuke na kružni tok, zatim levo u ul. Lepenički bulevar (pravo na kružni tok „Krst“), zatim levo u ul. Braće Nikolić, pa desno na opštinski put 91-25 (L-325) i dalje registrovanom trasom, a u povratku sa Opštinskog puta 91-25 (L-325) levo u ul. Braće Nikolić, zatim desno u ul. Lepenički bulevar, desno u Miodraga Vlajića Šuke, zatim levo u ul. Save Kovačevića i dalje registrovanom trasom.

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta.