Tribina o lečenju neplodnosti pod sloganom „Razgovarajmo o vantelesnoj oplodnji“ održaće se 15. juna, u 14 sati, u Svečanoj sali Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu, u organizaciji Udruženja Šansa za roditeljstvo.

Na tribini će govoriti Jelena Antić, majka, dr Marija Šorak, ginekolog UKC Kragujevac,

Aleksandra Dimitrijević, diplomirani biolog iz Instituta za javno zdravlje Kragujevac, dr Biljana Popović Todorović, ginekolog u Opštoj bolnici Avala, prof. dr Eliana Garalejić, ginekolog u Bolnici Jevremova, dr Biljana Arsić, ginekolog u Bolnica Jevremova, dr Branko Budimirović, ginekolog BB klinike i dr Jelena Todorović, endokrinolog iz Teamed ordinacije.

- Odlučili smo da okupimo lekare, stručnjake iz svojih oblasti, kako bismo pomogli svima da dođu do jako važnih informacija i da kroz razgovore sa njima lakše pronađemo put do naše bebe, a naravno i skratimo vreme čekanja kao i da im postavimo direktna, najdirektnija pitanja na teme o kojima će oni govoriti u svojim obraćanjima svima nama, navodi se u saopštenju Udruženja Šansa za roditeljstvo.

Svi prisutni imaće priliku da postave pitanja lekarima i dobiju potrebne odgovore, a prijavljivanje za učešće na tribini moguće je putem ovog LINK-a.