Svakog utorka, počevši od 16. juna, Kragujevčani će moći da razgovaraju sa direktorom UKC Kragujevac, kao i lekarima i zdravstvenim radnicima, u okviru kampanje „Otvorena vrata”.

Prof. dr Slobodan Milisavljević, v.d. direktora Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac „otvoriće vrata Uprave za razgovor sa građanima o svim teškoćama na koje nailaze u procesu ostvarivanja svog prava na zdravstvenu zaštitu, o dobroj praksi u zdravstvu i onome šta može da se unapredi u zdravstvenom sistemu ustanove”, navodi se na sajtu UKC-a.

Svakog utorka, u vremenu od 8:30 do 10:30 sati, direktor UKC Kragujevac sa najbližim saradnicima, razgovaraće sa zainteresovanim građanima u prostorijama Uprave (zgrada Direktorijuma), po unapred utvrđenom planu i rasporedu.

U zavisnosti od tema – grane medicine i oblasti lečenja i dijagnostike, koje se sprovode u UKC Kragujevac, a koje budu najviše interesovale građane, direktor ustanove će uključiti lekara, člana rukovodstva, koji će biti prisutan na sastancima, na raspolaganju za razgovor sa građanima.

Potrebno je da zainteresovani građani zakažu razgovor dan ranije – odnosno svakog ponedeljka, od 7 do 15 sati, na telefon: 034/50-50-10.