Rukometašice Radničkog su u susretu 13. kola Super rukometne lige poražene na gostovanju u Nišu od ekipe ŽRK Naise rezultatom 25:23, poluvreme 15:15. Nakon ove runde takmičenja, Kragujevčanke se i dalje nalaze na osmom mestu sa 6 bodova.

Krenule su igračice Radničkog put Niša sa velikom željom da pruže dobru partiju i ubeleže prve bodove na gostovanju u ovom šampionatu. Domaćin je bolje otvorio meč i već u trećem minutu imao prednost 3:0. Prenule su se Kragujevčanke, zaigrale agresivnije u odbrani, maštovitije u napadu i rezultat takve igre je došao, serijom 6:2 prelaze u vođstvo (5:6) i od tog trenutka imale konstantnu prednost od jednog do dva gola, a u 20. minutu prvi put i plus 3 (10:13), koju su održale sve do 24. minuta i rezultata 12:15. U tim trenucima su propustile par prilika i da povećaju vođstvo, pa je usledila kazna. Pad u igri gošći, Naisa koristi i serijom 3:0 poravnava rezultat, tako da se na veliki odmor odlazi u egalu, 15:15.

Neiskorišćen sedmerac Kragujevčanki na startu drugog dela ih je puno koštao, a prvi gol su dale tek nakon 5 minuta igre za 16:16, a potom i minimalno vođstvo (16:17, 37.min). Ekipe su se smenjivale u vođstvu sve do 41. minuta i rezultata 19:19, kada Nišlike preuzimaju inicijativu i dolaze, do za tok ove utakmice, velikih plus 4 (23:19, 46.min). Pomenutu prednost su održavale sve do 3 minuta pred kraj, kada rukometašice Radničkog sa dva pogotka smanjuju rezultat na konačnih 25:23. Izuzetno neefikasno drugo poluvreme, u kome su postigle samo 8 golova, je u krajnjoj liniji koštalo Kragujevčanke namere da izbore povoljan rezultat.

Najefikasnije u redovima domaćina su bile Olivera Nikolić i Jelena Knežević sa po 7 pogodaka, dok su kod Kragujevčanki titulu najboljeg strelca ponele Dunja Tasić, Andrea Boner i Zorica Ranković sa po 5 postignutih golova.