Košarkašice Radničkog su pretrpele novi poraz u Prvoj ženskoj ligi Srbije i to od ekipe Duge u Šapcu, rezultatom 76:59 (20:16, 18:18, 19:9, 19:16).

Pad koncentracije u jednoj, konkretno trećoj, četvrtini, koštao je izabranice trenera Milovanovića pobede. Celo prvo poluvreme se vodila izjednačena borba. U prvom periodu su se ekipe smenjivale u vođstvi, a na prvu pauzu, ekipa Duge je otišla sa viškom od 4 poena i to zbog bolje igre u poslednja 3 minuta četvrtine. Tokom druge četvrtine, Šapčanke preuzimaju inicijativu i u par navrata prete dvocifrenom prednošću, ali su Crvene dame uvek imale spreman odgovor. Na veliki odmor se otišlo sa identičnom razlikom u koristih domaćih igračica kao i na kraju prvog dela igre.

Od druge polovine treće četvrtine, ekipa Radničkog nije ličila na istu ekipu iz prvih 25 minuta utakmice. Duga prelazi u dvocifreno vođstvo, a četvrtinu završava sa velikih 14 poena prednosti i praktično otklanja svaku nedoumicu oko pobednika. Uspele su naše košarkašice da samo u jednom trenutku smanje prednost na jednocifrenu razliku (-9), ali je to bilo sve što su do kraja meča uradile. Duga stiže i do maksimalnih +18 na 2 i po minuta do kraja.