Tekstopisac, pevač i gitarista benda Čovek bez sluha imao je potpuno drugačije planove za ovaj vikend. Bio bi to jedan od retkih vikenada u kome njegov bend ne nastupa, ali iz vrlo opravdanog razloga – Miki Radojević treblao je da stane „na ludi kamen“.

- Svadba, zakazana, do tančina isplanirana, pozivnice podeljene. Ali desilo se ovo što se desilo i sve je nažalost odloženo. Život ide dalje, nas dvoje smo naravno zajedno i OK i to ništa ne može da promeni, a ja vam umesto slika sa venčanja poklanjam pesmu koju sam sam snimio u svojoj radnoj sobici, objavio je Miki na svom Facebook profilu.

Sticajem okolnosti, umesto da radi na pripremama za jednu pravu punk rock svadbu u krugu prijatelja, frontmen benda ČBS je prethodne dane proveo spremajući poslasticu za nešto širi krug prijatelja, tačnije za sve one koji prate njegov rad. U pitanju je naravno, pesma.

- Hvala svima (mojim bližnjima, familiji i prijateljima) koji su putem interneta učestvovali u spotu, a posebnu zahvalnost dugujem zlatnim momcima Darku Radovcu, kao i Markovic Milos – Šomi Wild Cat Recording Studio koji je uradio mix i audio produkciju pesme.

Pesma je posvećena svima vama i vašim porodicama, pa nek vam ne bude teško da je šerujete, nek njena poruka zaplovi mrežom. Hvala i u zdravlju se gledali čim pre, poručuje Miki.

Na linku možete čuti Mikijevu pesmu "Vratiće se vrapci", inspirisanu trenutkom u kome se svi nalazimo i upotpunjenu video sadržajima Mikiju dragih osoba koji sa svima nama dele istu sudbinu otkazanih planova.

https://www.facebook.com/mickeysixpack/videos/10158596499419415/